Top Bakkers | AANDAGT reclame & marketing

Top Bakkers

Top Bakkers

AANDAGT reclame & marketing verzorgt al sinds jaar en dag de communicatie voor Top Bakkers. Naast de huisstijl, nieuwsbrieven, de internetsite en talloze acties. Zo verzorgden wij recent de introductie van de Conewich.

Over Top Bakkers
Top Bakkers is de landelijke marktleider van het lekkerste ambachtelijke brood en banket met hoge kwaliteit. Ieder(e) cateraar, hotel, restaurant en supermarkt kan met ons complete assortiment aan zijn klanten dagelijks vers brood en banket bieden.

Samenwerking is de sleutel tot het succes. Verspreid over het gehele land werken circa 85 bakkers krachtig met u, met uw mensen en met elkaar samen om maximaal voor u te presteren. Top Bakkers begeleidt en ondersteunt zijn partners om te kunnen voldoen aan de actuele en moderne eisen en wensen van u en uw klanten. De bakkers kennen de smaak van de streek en vervullen met hun regionale Toppers de wensen van u en uw klant. Omdat de bakkers dichtbij uw locatie gevestigd zijn, bieden zij u maximale versheid en daarmee heerlijke kwaliteit. De korte afstand en het eigen geconditioneerde vervoer tussen het bedrijf van de TopBakkers en uw locatie biedt u een maximale flexibiliteit en hoge leveringsbetrouwbaarheid. En natuurlijk is die korte afstand wel zo prettig voor onze omgeving.

Bekijk hier de website van Top Bakkers.

AANDAGT voor Top Bakkers